top of page
Αναζήτηση
  • info7037204

BORA S Pure: Σημείο αναφοράς για κάθε σύστημα εστιών με απορρόφηση




Το BORA Pure είναι το νέο ολοκληρωμένο σύστημα εστιών με απορρόφηση της BORA, το οποίο εκπλήσσει με την προσαρμοστικότητά του σε κάθε κουζίνα. Διαθέτει αποκλειστικά επαγωγικές εστίες και έχει εκπληκτική απόδοση.


Η BORA είναι η πρωτοπόρος εταιρία που παράγει συστήματα εστιών με απορρόφηση εδώ και πολλά χρόνια και ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την έρευνα και κατασκευή. Έχει κατοχυρώσει δεκάδες τεχνολογικές πατέντες και κάθε νέο της σύστημα έχει λειτουργικά και ποιοτικά πλεονεκτήματα τα οποία το διαχωρίζουν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν.


Στα χαρακτηριστικά του BORA Pure συγκαταλέγονται η κορυφαία απόδοση στην απορρόφηση των οσμών (100% clean rate), η εξοικονόμηση χώρου (κατάλληλο να τοποθετηθεί ακόμη και σε μικρές κουζίνες), η αθόρυβη λειτουργία, η άριστη ρευστοδυναμική και ενεργειακή απόδοση, η  καλύτερη δυνατή απόδοση κατακράτησης λιπών, η ευκολία καθαρισμού, η τεχνολογική υπεροχή και το υπερσύγχρονο design.




Η μονάδα απορρόφησης του BORA S Pure είναι σχεδιασμένη ώστε είναι ενιαία και ομοιόμορφη χωρίς την ύπαρξη προεξοχών όπου κατακρατούνται ακαθαρσίες και λίπη. Επίσης, το ανοξείδωτο φίλτρο το οποίο έχει τη μορφή δοχείου, καθιστά τον καθαρισμό πανεύκολο μιας και δεν αφήνει υγρά ή στερεά υπολείμματα να το διαπεράσουν. Αρκεί απλά να βγει και να τοποθετηθεί στο πλυντήριο πιάτων ώστε να καθαριστεί άριστα και χωρίς κανένα κόπο.




Χάρη στο σχεδιασμό με το κεντρικό χειριστήριο και την ευφυή διάταξη των  ζωνών μαγειρέματος, το BORA S Pure παρέχει χώρο για την ταυτόχρονη χρήση δυο μεγάλων σκευών, ένα μέτριο σκεύος και ένα μικρό.





30 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page